Diensten

Uw dak plaatsen of vervangen

Het plaatsen of vervangen van uw dakbedekking kan een ingewikkelde klus zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van de juiste soort dakbedekking, het verwijderen van uw bestaande dakbedekking en uiteindelijk het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. Niet iedereen vindt het fijn om op hoogte te werken of heeft de juiste vaardigheden in het verwijderen van de bestaande dakbedekking en het aanleggen van een nieuwe. Een dakdekker komt dan goed van pas!

Om ongelukken en complicaties aan de dakbedekking te voorkomen helpen wij u graag! 

IJmonddakwerken geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden die u heeft als u een nieuwe dakbedekking op uw dak wilt laten plaatsen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.


Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking ligt op de meeste platte daken in Nederland. Unieke eigenschappen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking maken Bitumen een geschikte keus.

 
Kunststof daken

Kunststof dakbedekkingen worden zonder brander gelegd, zijn milieuvriendelijk en licht in gewicht en dus geschikter voor lichtere onderconstructies.

 

Dakisolatie

Dakisolatie leidt tot een forse energiebesparing, dat is gunstig voor het milieu en verlaagt de stookkosten. Het isoleren van uw dak verhoogt tevens uw wooncomfort.
Lood-, zink- en koperwerken

Voor een juiste afwerking van uw dak verzorgen wij ook de binnenbekledingen van dakgoten, mastgoten, afvoerbuizen, dakdoorgangen en randafwerkingen.
Plaatsen/Vervangen Dakramen

Het plaatsen en vervangen van diverse soorten dakramen. Ons dakdekkersbedrijf plaatst alle dakramen secuur. Dakramen die gemonteerd zijn door een dakdekker van ijmonddakwerken zijn van uitstekende kwaliteit.

 

Houtrot herstellen zoals boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen…

Timmerwerk: boeiboorden & dakbeschot. Bij het renoveren van daken kom je ook geregeld houtrot tegen. Wij kunnen veel voorkomende timmerwerkzaamheden zoals het vervangen van boeiboorden en dakbeschot meenemen.


 
 


 

 

Opbellen
E-mail